Zatyy's Belogg
Hi Hello


Facebook I / Facebook II
Hey Zatyy Ezwa is here . Please respect mine nd i'll respect yours . Don't ever try to copy mine because everything here is totally mine . Don't try to judge mine because yours is too worst . Make sure you are not someone that rude . If you're the rude person , i'm sory , you're not allowed to be here . If you have anything to ask me , just leave you message on my shoutbox as long as you not copying mine

makan marsmellow

Story About Love

Talk Here


Recent Post

Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum to all Muslim.. Nd Hi to non-Muslim.. 
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak to all Muslim.
Lagi 2 minggu nak raya.Yeayy *Jogetjoget. Bersyukur sebab still lagi dapat sambut ramadhan tahun ni. Alhamdulilah.
You know what, banyak juga masalah melanda bulan ramadhan tahun ni. Tapi kite sebagai manusia ape boleh buat hnya mampu berdoa jeh laa. Semua tu kententuan Allah dan kite kena redha atas pemberian-Nya. Eh dah macam Ustazah pulak. Haa ape salahnya kan? Hahaha. 
Tak tahu nak cakap apa dah........ Kbye. Assalamualaikum.
Jangan curicuri minum yea kawan-kawan. Mak bapak awak semua tak nampak tapi Allah Maha Melihat :)


♥ Terima kasih daun keladi, nanti baca lagi♥