Zatyy's Belogg
Hi Hello


Facebook I / Facebook II
Hey Zatyy Ezwa is here . Please respect mine nd i'll respect yours . Don't ever try to copy mine because everything here is totally mine . Don't try to judge mine because yours is too worst . Make sure you are not someone that rude . If you're the rude person , i'm sory , you're not allowed to be here . If you have anything to ask me , just leave you message on my shoutbox as long as you not copying mine

makan marsmellow

Story About Love

Talk Here


Recent Post

Classmate or REAL FRIENDS?


Assalamualaikum bagi yg beragama Islam. Hi Hello bagi Non Muslim :)
Now nk storyy pasal *tenguk tajuk nd gmbar kat atas. Ok let's storyy... Storyy begins................

*************

Nak mulakan cerite dari manaa ni? Hahaa--' Aku rasa ramai budak tertanyaa-tanya kenape aku tk kawan dengan Syamira and the geng. Ada jugak yg tnye kenape korang gaduh, korangkan satu geng. Hei for you information aku dh out dri geng diaa. Then ade yg ckp ' Zatyy dh hot lupa kawan'. Amboi-amboi. Sedap statement tuu. Actually korang tk tahu cerita sebenarnya better korangg diam dri fitnah mcm-II. Aku keluar dri geng diorang bukan sebab suka-II. Ehh kiteurg berkawan dh lamee. Dh berthun-II sejak drjh 3 kot tapi tu Syamira jeh. Yg lain aku berkawan baru 3thun mcm tuu. Ehh aku bersebab laa out dri geng diorang. Mana tk gerammnya aku salah seorang dri diorang tuu suka sngt cri pasal dngan akuu. Tapi aku sabar sebab we're one geng. Dia bru join group kiteurg last year. Tapi perangai mcm ____. Thats why aku tarik diri. Adaa jugak tarik diri sebab salah seorang dri mereka semua ckp kat bestie aku *Syeraa nd Suana* ' Jangan tunggu aku time rehat'. Amboi, kau fikir kau ada pangkat nk dengar semua kate kau. Amboi-II. Tapi bestie aku tetap tunggu aku. ITU NAMANYA KAWAN. Ni tk, harap jee satu geng tapi masing-II BUSUK HATI. Then kau nk memarah Syeraa sebab tunggu aku. Diorang boleh fikir matang, buat ape diorang nk dengar kata kau? Bukannya kau bgi diorang duit punn. Heyy, listen dear. Aku tk kesahh kau tk suke akuu. Tapi agak-II ah weyy, diorang kawan aku. Berhak menentukan mana yg baik manaa jahat. 

*****************

Then kiteurg pun gaduh dengan geng kauu, How about Dayu? Ape masalah die nk kutuk-II aku, padahal aku tkde masalah pun dngan diaa. Ouhh die geng kau skrg. Hahaa--' dulu kau ckp ' KALAU AKU DAH LUDAH, AKU TAKKAN JILAT BALIK' Amboi, ckp jee lebih. Ouhh yaa diaa dh mintk maaf eh? Kayy. Bukann masa diaa dh keluar dri geng kau kutuk-II diaa. Then, diaa backup kau gaduh dengan aku. Hahaa. Mcm ______. Sampai laa naik sekolah aku jumpa si Dayu tuu, Cerita blaa blaaa, ape yg tk puas hati sngt dngan aku, jawapan yang paling b___h yg aku pernah dengar. Sebab kau kerja hot aku tak puas hati dengan kau. Nampak tk diaa punyaa kebo______an dia kat situu? Tapi bukan kau ke? Kau yg terhegeh-II dkat laki. Then mintk couple....................... :') Fikir balik. Betul kee ape yg kau buat tu? 2Lilyy reject kau melainkan Nasroha yg terpkse lyn kau sebab diaa duduk sebelah kau. Dia mengaku kat aku diaa pun tk suke kau. Apa yg kau ckp kat diaa. Automatic diaa bgi tahu aku. Aku tak mintk pun diaa bgi tahu. Tapi secara Automatic dia akan bgi thu. Kalau aku laa, aku MALU SANGAT nak dtg sekolah klau mcm tuu.


*******************

Sebenarnyee cerite kat atas tu tkde kene mengene dngan title of this entry. Hahaa. Waste my time storyy pasal budak yg kurang matured. Kann? Kayy, let begins the storyy.....
Skrg aku lg selesa berkawan dengan Syeraa nd Suana. This MY REAL FRIENDS. Ouhh also, my classmate. Tapi aku tk faham adakah Syaza,Ummie nd Aisyaa classmate or my real friends? Ouchh, Tapi sememang aku,Syaza nd Aisyaa terlalu rapat. Dimana adaa Syaza adaa Aisya, Dimana ada Aisyaa adaa aku. 
Even kiteurg tk smpai setahun tapi sngt akrab. Bayangkan aku dh berthun-II kawan dengan Syamira nd the gengg tapi aku tk sehappy skrg. Mana tknyee kawan aku yg skrg walaupun tk SEHOT Syamira nd the geng tapi diorang boleh buat aku ketawe,sedih dan marah. Nd yg paling best tntng Aisya,Syaza tak SUKA NGUMPAT BELAKANG. Tkda laa mcm seseorang tu, ckp aku mcm diri sendiri perfect. Aku liar laa apaa laa. Amboi, manisnyaa kau ngumpat akuu :) Aku pun tk batak ade kawan yg suka ckp belakang. Nd tk batak yg suka cari psal dengan aku. Syeraa nd Suana real friends. Aisya nd Syaza classmate yg boleh dikate real friends. Ummie? Ummie.... maybee just classmate sebab aku jarang dengan diaa. Tapi rapat laaa sebab sekelas kan? Syeraa, Suana,Syaza nd Aisyaa. Aku harap korang boleh sabar dengan perangai akuu yg panas baran ni.. Ape-ape pun kau kawan sampai aku mati. Korang berempat mmg the best ahh. Ummie pun samee. Lovee youu'ollz so muchh more I love myself........Syaza nd Aisyaa ingt kayy capai ape yg kite nak. Tahun depan last year kat sekolah tuu. Aku harap korang berjayaa. Chaiyokk-II... 
Thats all. Love them muchh. 

(Sorry kalau ada terkasar bahasa, ada sakitkan mana-mana pihak tapi INI BLOG AKU AKU PUNYA SUKA) Aku ceritaa yg FAKTA dan APA YANG AKU RASA. Kbyee setia stalkers. Loveyouuu -...-


♥ Terima kasih daun keladi, nanti baca lagi♥