Zatyy's Belogg
Hi Hello


Facebook I / Facebook II
Hey Zatyy Ezwa is here . Please respect mine nd i'll respect yours . Don't ever try to copy mine because everything here is totally mine . Don't try to judge mine because yours is too worst . Make sure you are not someone that rude . If you're the rude person , i'm sory , you're not allowed to be here . If you have anything to ask me , just leave you message on my shoutbox as long as you not copying mine

makan marsmellow

Story About Love

Talk Here


Recent Post

Benci Sangat--'

Hi Helloo ebelibadi. Gambar di atas hiasan semata-mata. Hmm Ya Allah, seriously aku punya mood down gilaa harini. You know what, adee org delete pic yg aku sukaa gila. Err.Kalau laa aku tahu siape yg delete tuu nk jee aku bunuh. Hahaa *yg bunuh tu tipuu jeaa tau sebenarnyee. Hihi. Harini hang, first tuu mmg laa best, then bilaa time balik tuu Ya allah, aku rasaa mcm nk tumbok-II jee org sebab adee budak yg TERLEBIH AGAS CARI PASAL. Aku mengamuk jee dalam bas tu. Aku nd Kak Melyn dh tukar sit pun dia tetap nk kacau kiteurg. Sampai Syaza tukar sit. Serious, mcm tk pernah sekolah jee aku tengok geng budak tu.Err. Tapi apee pun best dpt jumpe Nur Khairin Syuhada. Lebih kurang 8 bulan aku tk jumpee diaa. Nak nangis timee jumpe diaa tdi. Bukannya apaa dulu aku ngan dia makan same-II,tidur same-II, ketawee same-II semuaa same-II. Mndi jee tk. Hihi. Tapi alhamdulilah laa dpt jumpe diaa tdi. Bersyukur sangat. Tapi aku sedih sebab Anep tk boleh hang sebab diaa ade kem. Yee aku fham diaa budak SPM. Aku nk dia dpt result yg cemerlang. Dia dh jnji dngan akuu. So. Aku kene faham diaa. :) Eh thats all. Byeeeeeeee.


***********************
Ni laa Syuhadaa. Aku sayang diaaaaa kay. Pleaseee jgn amek diaa.


♥ Terima kasih daun keladi, nanti baca lagi♥